התפתחות חדרי קירור

התפתחות תחום בניית חדרי קירור

התפתחות תחום בניית חדרי קירור

קר בחדר
לצד רמה טכנולוגית גבוהה, בטיחות וביטחון בסביבת העבודה וחסכון באנרגיה, התפתחות התחום של חדרי קירור מציעה יתרונות נוספים. קראו


התפתחות התחום של חדרי קירור הולידה לא מעט יתרונות מהם נהנים מפעלים ובתי עסק רבים. בין היתרונות המרכזיים גם נוחות השימוש, מרחב אחסון בהתאם לצרכי בית העסק, עלויות תפעול נמוכות וגמישות בהתאמה לצרכי בית העסק. בכל מקום בו נדרש אחסון בקירור במתקן בעל קיבולת גדולה, עלויות האנרגיה של הקירור הן אחת ההוצאות העיקריות. ניסיון להתאים מתקני קירור לצרכן הפרטי לשם שימושים מסחריים, פירושו ירידה ביכולות המקרר, ירידה בביצועים וביעילות. טכנולוגיות לשימוש פרטי אינן מיועדות לשימוש מסחרי. 

התאמה של ציוד הקירור, בעקבות ההתפתחות של תחום חדרי הקירור, מאפשרת לבית העסק ליהנות מהיתרונות הטכנולוגיים, שתוכננו במיוחד עבור מפרט מאפיינים לצרכים מסחריים. מאפיינים אלה מאפשרים ביצועים ברמה גבוהה יותר מאשר ציוד לצרכן הפרטי. בין היתרונות של חדרי קירור, גם זמינות של מקום אחסון פנוי. מדובר על הכרח ולא על מותרות כשיש לבית עסק צורך באחסון מוצרים מתכלים, כגון מוצרי מזון, תרופות ומוצרים אחרים הדורשים אחסון בתנאים מבוקרים. 

הטכנולוגיות של חדרי הקירור מציעות גם אפשרות להתאמת מקפיאים ייעודיים, בגדלים שנעים בין 15 מטר מעוקב ליותר מ-400 מטר מעוקב. כל זאת, ללא השפעה על העוצמה של הקירור והחוזק התעשייתי. חדרי קירור משלבים דפנות בעלות בידוד מחומרים שאינם מתנגדים לטמפרטורה מסוימת, אלא פשוט אינם מעבירים אותה הלאה. כך הם שומרים על רמת בקרת הטמפרטורה הנדרשת ליישום מסחרי על אחסון בקירור.




Share by: